Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Bemutatkozás

 

Dolgosak vagyunk!

Üdvözöljük a Miskolci Egyetem Technológia- és Tudástranszfer Igazgatóságának (TTI) honlapján!

Igazgatóságunk kiemelt feladata, hogy elősegítsük az Egyetem kutatás-fejlesztési tevékenységét, megerősítve ennek üzleti alapokra való helyezését. Ennek érdekében az Egyetem szakterületeivel folyamatos az egyeztetés a piaci hasznosításra alkalmas technológiák és kutatási eredmények bemutatására, amelyeket továbbítunk partnereink felé, valamint támogatjuk közvetítjük partnereink igényeit és megoldásra váró műszaki-termelési problémáit a kutató szervezetek felé.

A TTI honlapjának célja, hogy naprakész információkat biztosítson az egyetem kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységei kapcsán a kutatók, hallgatók és külső partnereink számára.

 

  • Tevékenységünk során rendszeresen aktualizáljuk az Egyetem kutatási kompetencia térképét, a külső partnereink számára is hozzáférhető labor- eszköz- és műhely kapacitásainkat és elősegítjük ezek optimális gazdasági hasznosítását.
  • Ipari vizsgálatokat és szolgáltatásokat közvetítünk, valamint a találmányokat és újításokat értékesítünk.
  • Tanácsadást végzünk a kutatók részére piacképes technológiák kifejlesztése érdekében és menedzseljük ennek folyamatát.
  • Partneri kapcsolatokat építünk a hazai- és nemzetközi gazdasági ipari szereplőivel.
  • Támogatjuk hallgatóink innovatív ötleteit és hasznosításukat.