Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

75 millió önindító

2020. október 7., 09:15
A Segánál proaktív lépéseket tesznek a helyzet kezelésére annak érdekében, hogy az iparágon belüli vezető szerepüket megtartsák. A cég tizenhét évvel ezelőtt kezdte meg a munkát Magyarországon, azóta a telephely fontossága mind az európai, mind pedig a globális gyártóhálózatukban folyamatosan nő. A történelmi jelentőségű eseményen arról is szó esett, hogy a cég rövidesen tovább erősíti magyarországi jelenlétét.

Elkészült a 75 milliomodik önindító a SEG Automotive (Sega) miskolci gyárában. Ebből az alkalomból látogatott Miskolcra hétfőn Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Varga Judit igazságügyi miniszter. Az ünnepélyes eseményen a megyei település és intézményvezetők körében részt vett Veres Pál, Miskolc polgármestere is. Az eseményen előbb Dobos Péter, a miskolci telephelyért és az európai termelésért felelős vezető szólt, aki beszédében úgy fogalmazott: 2020. október 5-e történelmi jelentőségű a S.E.G.A. Hungary életében. - Cégünk éppen tizenhét évvel ezelőtt kezdte meg a munkát Magyarországon, ennek a telephelynek a fontossága azóta mind az európai, mind pedig a globális gyártóhálózatunkban folyamatosan nő. Hihetetlen milyen messzire jutottunk, és itt nemcsak a legyártott mennyiségre gondolok: az alacsony költségű gyártóhelyszínként indult telephelyből mára a globális hálózat kiemelt szereplője lett – jelentette ki Dobos Péter, aki azért hangsúlyozta: a koronavírus-járvány a világon mindenre hatással van, így természetesen a S.E.G.A.-ra is.

Teljes cikk: https://minap.hu/cikk/mar-hetvenotmillional-tobb-onindito-keszult-sega-miskolci-gyaraban

https://minap.hu/cikk/mar-hetvenotmillional-tobb-onindito-keszult-sega-miskolci-gyaraban