Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

NÉGY SIKERES PÁLYÁZAT

2020. december 7., 13:00

A Innovációs és Technológiai Minisztérium kihirdette 2020. december 1-jén a „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása (2020-1.1.2-PIACI KFI)” pályázat eredményét.

A pályázati felhívás célja az volt, hogy támogassa a vállalkozások versenyképességének javítása piacorientált kutatás-fejlesztési és innovációs projektjeit, amelyekkel szemben a következő elvárásokat fogalmazta meg: (1) jelentős tudományos és/vagy műszaki újdonságtartalommal rendelkező új termék, technológia vagy szolgáltatás kifejlesztésére irányuljanak, (2) a projekt eredményeként létrejövő termék, technológia vagy szolgáltatás üzletileg hasznosítható legyen.

A Miskolci Egyetem az alábbi támogatott projektekben vesz részt, mint konzorciumi partner:

 

- ENERGOTEST Diagnosztikai és Automatizálási Korlátolt Felelősségü Társaság - "Automatizált energiapontok csatolásával létesített, a környezeti terhelést lényegesen csökkentő energiahálózat kifejlesztése - EnergoSAVE".

- PowerQuattro Egyesült Teljesítményelektronikai Zrt. - "Villamosenergia-felhasználást optimalizáló innovatív rendszer fejlesztése ipari-, lakossági fogyasztók és elektromos járművek számára".

- MVMI Informatika Zrt. - "ERPA – Elemző és robotizált folyamatautomatizálási rendszer kifejlesztése, nagyterhelésű ügyfélszolgálatok számára".

B-Omega-T PFMS Kft. - "OmegaSys – Élettartam tervező és meghibásodás előrejelző komplex döntéstámogató rendszer, facility management szolgáltatás kialakításához"

 

A pályázat teljes beszámolója itt olvasható:https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/tamogatott-projektek-2020-112-piaci-kfi

https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/tamogatott-projektek-2020-112-piaci-kfi