Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Start ME Up Program

2020. október 19., 10:35

 

 

Van egy jó ötleted?
Jelentkezz a START ME UP online ötletversenyünkre!

Egy valós üzleti fájdalomra adnál megoldást? A haverokkal azon agyaltok, hogyan tudnátok egy menő vállalkozást csinálni? Úgy érzed, hogy minden felmerülő problémára, van egy jó megoldásod? Jelentkezz!

Jó, de mégis mi ez? 

A Start ME Up! egy felkészítő mentorprogram és egy ötletverseny egyben.

A mentorprogram keretében 2020. november 2-20. között több alkalommal on-line kaphatsz segítséget tapasztalt szakemberektől, vállalkozóktól, akik meghallgatnak, együtt gondolkoznak veled, segítenek kihozni az ötletedből a legtöbbet és legattraktívabbat, hogy végül a cápák is ráharapjanak. Az elkészített bemutatkozó anyagot 3-5 perces videó prezentáció formájában kell beküldeni a szervezők által megadott címre 2020. november 25-ig. A COVID helyzet függvényében elképzelhető, hogy ez alapján a video pitch alapján fog a zsűri értékelni, de mi abban bízunk, hogy ez csak egy felkészülési fázis lesz és 2020. november 27-én személyesen is előadhatjátok a pitchet a Miskolci Egyetemen a BNL Kreatív térben. A versenyre jelentkezhetsz saját ötlettel egyedül, vagy akár a csapatoddal. A lényeg, hogy csak nyerhetsz, mert minden kockázat nélkül próbálhatod ki magad, és a nap végén akár pénzt is kaphatsz a megvalósításhoz.

Milyen díjakra lehet számítani?

Azon túl, hogy értékes tudásra és kapcsolatokra tehetsz szert, a legjobb ötlet hozó és bemutató egyetemi hallgató a zsűri döntése alapján az EGYETEMIÖKO pályázat POC alapból 1.000.000,- Ft-os induló forrásra válhat jogosulttá. Nem egyetemi hallgatók sem távoznak üres kézzel, együttműködő partnereink révén a legjobb prezentáció is díjat kap.

 

További információ az alábbi oldalon található:
https://startmeup.hu